با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

تزیین کیک با خامه صبحانه + آموزش

#1
اگر در منزل کیک پخته اید ولی  برای تزیین خامه قنادی ندارید اصلا نگران نباشید با 1 بسته خامه صبحانه و 1 پیمانه پودر شکر دست به کار شوید و یک خامه خوشمزه و سبک درست کنید. ذائقه ایرانی طعم خامه را به کرم ها و انواع مختلف فیلینگ های کیک ترجیح می دهد و تزیین کیک با خامه از پر کاربردترین تزیین ها و همچنین پرطرفدارترین مدا تزیین کیک و کیک های تولد است . در تزیین کیک با خامه به خامه فرم گرفته نیاز دارید و بهترین راه برای تهیه خامه فرم گرفته استفاده از خامه قنادی است . خامه قنادی چربی بیشتری نسبت به خامه های معمولی دارد و طعم شیرینی تر و بافت چرب تری دارد . اگر خامه قنادی در دسترس ندارید در ادامه مطلب بهترین روش برای تزیین کیک با خامه صبحانه و فرم دادن خامه صبحانه و تهیه خامه فرم گرفته را با تصاویر مرحله به مرحله آموزش داده ایم . با ما همراه شوید.

 
 
 
 
در شروع کار 250 خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و در فریزر بگذارید
 
 
 
خامه باید حدود 1 ساعت در فریزر بماند تا کاملا سرد شود
 
 
 

 
 
 
سپس 100 گرم پود شکر یا پودر قند به خامه اضافه کنید و خامه سرد را با پودر شکر مخلوط کنید و مجدد در فریزر بگذارید
 
 
 
صبر کنید تا رده های یخ روی خامه دیده شود سپس آن را خارج کنید و مراحل کار را شروع کنید
 
 
 

 
 
 
 با همزن برقی شروع به زدن خامه کنید تا فرم بگیرد
 
 
 

 
 
 
 ابتدا با درجه کند همزن شروع کنید و کم کم سرعت را بالا ببرید
 
 
 
 مصرف خامه صبحانه زمانی فرم می گیرد که سبک شود و جای پره های همزن روی آن بماند. همین طور وقتی همزن را خارج میکنید خامه کاملا روی پره ها سبک بماند و جای پره ها روی خامه داخل ظرف به شکل قله باقی بماند
 
 
 
در ابتدا بافت خامه مانند تصویر زیر است
 
 
 

 
 
 
کم کم خامه سبک شده و فرم میگیرد و رده های همزن روی خامه رد می اندازد
 
 
 
بعداز حدود 8 تا 12 ??c??y߯Qfx?ϋ]???4??[b][1]?3e??d??ʎ?e???#y

??W
)Y???f
[/b]

?qVN[1]??????'?~????Z?>C

????ޢ?t?t??%Dd?~Y*??+[b][1]??Ib][/b]

 
 
 
 
 
 
 
 در محیط گرم خامه را نزنید چون فرم نمی گیرد و آب می اندازد اگر در محیط گرمی قرار دارید ظرفی را از یخ پر کنید و کاسه را داخل یخ بگذارید و یا قطعات یخ را در اطراف ظرف بگذارید و خامه را بزنید تا بهتر و سریع تر فرم بگیرد
 
 
 
 
 
 
 
[align=start]خامه فرم گرفته در فریزر تا 6 ماه قابل نگهداری است اما برای هر بار استفاده باید مجدد زده شود q??ob??s??C@!?Eo? /?-Xy?^????7kP_Y?@????G)?˹???q?8?s??UB>V??[b][1]c S7e?????[/b]
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان