با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی ترشی بادمجان شکم پر

#1
مواد لازم

نعناع خشک ---------------------------------- 100 گرم
سیر رنده شده --------------------------------- 200 گرم
بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد
فلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانها
سرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیتر
هویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم

روش تهیه :

ابتدا باید پوست اضافه سربادمجانها را ببرید سپس. بادمجانها را بشویید و خشک نمایید و در کمی آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (حرارت متوسط )
به صورتی که بادمجانها نرم شوند .

سپس بگذارید تا آب آنها کاملا برود .

پس از آن سیر رنده شده و نعناع خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید.
بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود .

نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .

داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجانرا به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .

بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .

نکات کلیدی در تهیه ترشی بادمجان:

به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .
بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .
* بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .

استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود.

مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .

سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .
در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .

تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.

امیدواریم با تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

پاسخ
#2
Khordad92 (13)
اعتیاد هم دلیل زیبایی است برای مردن

وقتی که تزریق هوای تو باشد

[تصویر:  heart.gif]
پاسخ
#3
Khordad92 (13)

در جامعه ای که مردم از نعمت آزادی محروم هستند،"عشق"
فرصتی برای تجربه کردن آزادی است ...


هنر رمان | میلان کوندرا

پاسخ


Bookmarks

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  با این فرمول، به سادگی ترشی و شور درست کنید. asali 3 136 1395/4/14، 08:38 عصر
آخرین ارسال: sonia
Star آموزش روش تهیه ترشی قارچ و زیتون fateme 1 111 1394/11/21، 04:04 عصر
آخرین ارسال: خان داداش
Star آموزش روش تهیه ترشی تخم مرغ fateme 1 105 1394/11/21، 04:04 عصر
آخرین ارسال: خان داداش
Star طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید مخصوص fateme 3 285 1394/11/6، 02:33 عصر
آخرین ارسال: nayyer
  این ترشی های هیجان انگیز (2) asali 8 653 1393/11/6، 06:42 عصر
آخرین ارسال: اِلــی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان