با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی

#1
Star 
عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی

[تصویر:  abp0qdtp42dmtv2tsf54.jpg]
مواد لازم :
برنج مخصوص پودینگ : 160 گرم
آب پرتقال تازه : 225 میلی لیتر
نمک : مقداری
شیر : 500 میلی لیتر
غلاف وانیل به دو نیم شده : 1 عدد
ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و کمی کوبیده شده : 5 سانتیمتر
شکر : 200 گرم
خامه پر چرب : 50 میلی لیتر
کره : 2 قاشق غذاخوری
پرتقال هسته گرفته : 6 عدد
مربای زنجبیل باریک خلال شده : 2 قطعه
شربت مربا زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج : مقداری

طرز تهیه :
1. برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید , کف روی آن را بگیرید . حرارت را کم نمایید تا برنج حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود .

2. به تدریج شیر را به آن اضافه نموده , غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و 30 دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید , زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج نمایید .

3. نیمی از شکر , نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهید . اجازه دهید برنج خنک شود . سپس باقی مانده خامه را اضافه نموده هم بزنید . مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق , کنار بگذارید .

4. پوست پرتقال ها را جدا نمایید و نگه دارید . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد . هسته ی آنها را خارج نمایید . پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده , داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط نمایید . مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید .

5. در همین فاصله , پوست پرتقال ها را باریک رشته نموده و حدود 1 دقیقه در آب خیس نمایید . آن ها را آبکش نموده و بشویید . 225 میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید . رشته های پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد , سپس اجازه دهید خنک شود .

6. پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید . با پرتقال سرد شده تزیین نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید
پاسخ
#2
Khordad92 (13)


محبوبترین سایت مدل لباس در ایران

www.mihanmode.com

www.bestfashion.ir
پاسخ
#3
Khordad92 (13)
خیلی مرسی
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star طرز تهیه بروله موز و برنج fateme 2 158 1396/5/30، 03:23 عصر
آخرین ارسال: chemistry21
Star با این چیزکیک پرتقالی شوید fateme 1 142 1394/12/14، 02:49 عصر
آخرین ارسال: fateme
  طرزتهیه گَلِت زنجبیل و گلابی+عکس Sαяα 9 369 1392/10/26، 09:56 عصر
آخرین ارسال: آرمیتا
  طرز تهیه سالاد برنج فرانسوی ABAY 5 1,915 1392/8/30، 09:43 عصر
آخرین ارسال: ♥asal♥
  قهوه پرتقالی katayon 3 413 1391/12/29، 04:32 عصر
آخرین ارسال: الهه ناز



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان