با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون

#1
Star 
سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون

مواد لازم:

کره : 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
مرغ پخته ریز رشته شده : 300 گرم
عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
ترخون تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

[تصویر:  emylqzd1adx12md2fq6v.jpg]

طرز تهیه:
1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .

2. رشته های مرغ را به همراه 300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

3. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

4. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

5. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

6. سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد . برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .
پاسخ
#2
Khordad92 (13)
[تصویر:  19harshly5u093jyjlx9.jpg]
پاسخ
#3
Khordad92 (13)


محبوبترین سایت مدل لباس در ایران

www.mihanmode.com

www.bestfashion.ir
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی katayon 4 521 1392/6/24، 08:29 عصر
آخرین ارسال: nadi
  طرز تهیه سوپ جوجه با خامه ABAY 3 1,765 1391/5/14، 10:16 صبح
آخرین ارسال: parva
  سوپ کدو تنبل خامه ای marsa 3 808 1391/4/22، 11:27 صبح
آخرین ارسال: amin_j



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان