با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

آش آب‌نارنج، برای آش خورهای حرفه‌ای!

#1
Star 
آش آب‌نارنج، برای آش خورهای حرفه‌ای!

یکی از غذاهایی که خوردنش بسیار می‌چسبد، آش است. اگر آش‌خور هستید و معمولا در این فصل آش زیاد درست می‌کنید، حتما آش نارنج را هم امتحان کنید. یک آش ترش و خوشمزه.


[تصویر:  mecb2gux7kzcgv7ey4jc.jpg]
مواد لازم:

4 /1 پیمانه نخود
4 /1 پیمانه عدس
4 /1 پیمانه لوبیاچیتی
300 گرم سبزی آش
2 /1 پیمانه پیازداغ
2 پیمانه آب‌نارنج تازه
3 ق س نعنا داغ
2 ق س سیرداغ
نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:
1. نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. عدس و لوبیاچیتی را هم 1 تا 2 ساعت قبل از پخت خیس کنید. لوبیاچیتی و نخود را همراه با مقدار مناسب آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سپس عدس را اضافه کرده و صبر کنید تا عدس هم بپزد.

2. حال باید سبزی آش شسته و خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به‌آرامی هم بزنید. اگر آب آش کم بود، مقداری آب هم به مواد اضافه کنید. بعد از 30 دقیقه آب‌نارنج را هم به آش اضافه کنید.

3. در این زمان نیمی از پیازداغ را همراه با مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بعدازآنکه مواد را به‌آرامی هم زدید، صبر کنید تا آش جا بیفتد.موقع سرو، آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با پیازداغ باقیمانده و سیرداغ و نعنا داغ تزیین کنید.

فوت‌وفن
دقت کنید که نباید عدس را در ابتدای کار همراه با لوبیا و نخود داخل قابلمه بریزید، چون عدس خیلی زودتر از آنها می‌پزد.
اعتیاد هم دلیل زیبایی است برای مردن

وقتی که تزریق هوای تو باشد

[تصویر:  heart.gif]
پاسخ
#2
ممنونKhordad92 (13)
[تصویر:  19harshly5u093jyjlx9.jpg]
پاسخ
#3
Mehr91 (24)
اعتیاد هم دلیل زیبایی است برای مردن

وقتی که تزریق هوای تو باشد

[تصویر:  heart.gif]
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان