با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

#1
Star 
آموزش مرحله به مرحله «نوتلا» در خانه

نوتلا یکی از چیزهای خوشمزه ای است که از کوچک تا بزرگ، همگی عاشقش هستند. اما چون قیمت آن کمی بالاست، خیلی ها از خریدن آن صرف نظر می کنند. برای همین طرز تهیه آن در منزل را به شما آموزش می دهیم.
وب سایت سوران: نوتلا یکی از چیزهای خوشمزه ای است که از کوچک تا بزرگ، همگی عاشقش هستند. اما چون قیمت آن کمی بالاست، خیلی ها از خریدن آن صرف نظر می کنند. برای همین طرز تهیه آن در منزل را به شما آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

فندق (بدون نمک / تست شده) 2/3 پیمانه
عسل 3 ق غ
شکلات تلخ (ریز خرد شده) 1/2 پیمانه
شیر عسلی 3/4 پیمانه

[تصویر:  vgzlbjhxzj72mn2z6ijh.jpg]
همونطور که میدونید شیر عسلی پرطرفداره و از شیر عسلی پر طرفدارتر نوتلا هستش!

حالا تصور کنید این دوماده دوست داشتنی در کنار هم باشن بنظرتون نتیجه چی میشه؟ ! :)

[تصویر:  311xjmjyr1ukajunhlo4.jpg]
در این روش از روغن استفاده نمیشه و برای دوستانی که با روغن مخالف بودند گزینه بهتری می باشد.

طرز تهیه:

[تصویر:  m0h45pzg95o87qhw3u97.jpg]
برای تست فندق ها کف سینی کاغذ روغنی گذاشته فندق ها راداخل سینی میریزیم ودر فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار می دهیم تا قهو ه ای شوند و در طی این مدت حتما هر 3 تا 4 دقیقه یکبار فندق ها را زیر رو کنید تا نسوزند. بعداز تست شدن فندق ها را کنار میگذاریم تا خنک شوند.

[تصویر:  ap0kay8blu9ix9u6eo7.jpg]
سپس داخل غذا ساز ریخته

[تصویر:  3hsfaqkaorn6cca8ci.jpg]
دستگاه را روشن میکنیم. بعداز 1 تا 2 دقیقه به این صورت خواهد شد

[تصویر:  7afsw755466yn18kdxe.jpg]
بعداز یک دقیقه دیگر فندق شروع میکنه به جمع شدن به دور تیغه دستگاه . در این مرحله میتونید یک پینچ نمک اضافه کنید

تا این مرحله شما کره فندق دارید.

[تصویر:  4x3x9hzmezsbbg9rgpr0.jpg]
بعداز حدود 5 دقیقه مایه صاف و یکدستی خواهید داشت(مثل تصویر)

تا زمانی ادامه می دهیم که کاملا یکدست شود.

[تصویر:  ytd4gyhi3wnxvh5otuhe.jpg]
شیر عسلی و شکلات و عسل را با هم ترکیب و به روش بن ماری ذوب کرده

[تصویر:  l6hvgfe5o89mf5l3g2s.jpg]
و مرتب هم میزنیم تا کاملا به مخلوط یکدستی تبدیل شوند.

[تصویر:  vjq03yrp4dpiu11yzsha.jpg]
مخلوط شکلات را به ظرف فندق اضافه میکنیم و مجددا دستگاه را روشن میکنیم

به مدت 1 تا 2 دقیقه ویا یشتر تا زمانی که کاملا صاف و روان و براق شود و دانه ای داخل آن وجود نداشته باشد ترکیب میکنیم

[تصویر:  9m4n77fzzedbchkhvn9p.jpg]
تا زمانی که یکدست نشده به ترکیب شدن آنها ادامه می دهیم.

[تصویر:  a97k8atainh8x73q95t.jpg]
نوتلای ما آماده شده در صورت تمایل میتوانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید .اما به اندازه کافی شیرین است. بااین حال به ذائقه خودتون بستگی داره و میتونید مقدار عسل را کم و زیاد کنید

[تصویر:  t7nkor1hynpt1vpe1c5g.jpg]
نکات:
1 - با این مقدار حدود 1 ونیم پیمانه نوتلا خواهید داشت

2 - غلظت شیر عسلی شما باید مناسب باشد (مثل تصویر) اگر از نوع خانگی استفاده میکنید، حتما به غلظت و یکد ست بودن شیر عسلی توجه کنید.

3 - بهتره از شکلات تلخ استفاده کنید چون به اندازه کافی شیرین هست حتی نوع ایرانی تا 96 % هم بنظر من عالیه اما غیر ایرانی درصد کمتر در نظر بگیرین.

4 - این نوتلا در ظرف دار تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری می باشد.

5 - میتوانید از این نوتلا در انواع کیک ها ، رولت ها ، دسر ها ، نوشیدنی ها ، بستنی ، کروسان و....... استفاده کنید.
اعتیاد هم دلیل زیبایی است برای مردن

وقتی که تزریق هوای تو باشد

[تصویر:  heart.gif]
پاسخ
#2
[تصویر:  650016_rose147.gif]
تشکرات
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان