با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

دو روش برای تهیه سس هریسا

#1
Star 
دو روش برای تهیه سس هریسا

[تصویر:  09irkmuq7im22kfx79yf.jpg]

مواد لازم برای روش تهیه 1 :
فلفل چیلی خشک 10 – 14 عدد
سیر 3 حبه
روغن زیتون 2 ق غ
پودر تخم گشنیز 1 ق چ
پودر زیره سیاه 1 ق چ
نمک نصف ق چ

طرز تهیه :
فلفل چیلی خشک را 30 دقیقه در آب جوش بگذارید تا نرم شود سپس آبکشی نموده دانه ها و ساقه هایشان را جدا کنید .
فلفل چیلی ، سیر ، نمک و روغن زیتون ن را در میکسر ریخته و با هم میکس نمایید.
پودر تخم گشنیز ، پودر زیره سیاه و پودر زیره سیز را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
سس را در شیشه ریخته رویش کمی روغن زیتون بریزید تا تازه بماند . در شیشه را بسته و در یخچال نگهداری نمایید .
این سس را تا 1 ماه میتوانید در یخچال و تا 3 روز در دمای محیط نگهداری نمایید .

مواد لازم برای روش تهیه 2 :
دانه زیره سبز تست شده و کمی خرد شده 2 ق غ
دارچین 1 ق چ
فلفل قرمز 1 ق چ
سیر خرد شده 10 حبه
زنجبیل تازه رنده شده 1 ق غ
گشنیز تازه خرد شده 90 گرم
برگ جعفری تعدادی
لیمو عمانی 1 عدد
ساقه رزماری تازه 60 گرم
پودر فلفل خشک 1 ق غ
فلفل چیلی تازه و خرد شده 2 عدد
پوره گوجه فرنگی 3 ق غ
آب لیمو 180 میلی لیتر
کره 300 گرم

طرز تهیه:
پوست و دانه های لیمو عمانی را جدا کنید . اگر پوست لیمو عمانیتان تلخ نیست نیازی به جدا کردن ندارد . دانه ها و ساقه فلفل های چیلی را جدا کنید و تمام مواد سس هریسای کره ای را با هم مخلوط نمایید و در غذاساز میکس کنید تا یکدست شود .
اعتیاد هم دلیل زیبایی است برای مردن

وقتی که تزریق هوای تو باشد

[تصویر:  heart.gif]
پاسخ
#2
مچکرم م م Khordad92 (13)
پاسخ
#3
Khordad92 (13)

در جامعه ای که مردم از نعمت آزادی محروم هستند،"عشق"
فرصتی برای تجربه کردن آزادی است ...


هنر رمان | میلان کوندرا

پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان