با کلیک روی +۱ توپترینها را در گوگل معتبر کنید
 



کسب در آمد اینترنتی قانونی و تضمینی
امتیاز موضوع:

کیک عسل و گردو، برای غروب روزهای سرد

#1
در بعد از ظهرهای این روزهای سرد یک تکه کیک با چای داغ خیلی می چسبد. مخصوصا اینکه عسل و گردو هم به آن اضافه کنیم. درست کردن این کیک را به شما پیشنهاد می کنیم.

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
زمان پختن : ۶۲ دقیقه
درجه دشواری : نیمه سخت
مناسب برای : ۱۰ نفر
وعده غذایی : دسر


[تصویر:  punyiqap552mznvo4ec9.jpg]

[تصویر:  dtlvz1h5yx6fs4e0mdo.gif]

مواد لازم:


گردو ۳/۴ فنجان
آرد یک و نیم فنجان
عسل ۱ فنجان
پوره سیب ۱ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری

[تصویر:  dtlvz1h5yx6fs4e0mdo.gif]

نکاتی در رابطه با طرز تهیه این کیک :


۱- از کره در دمای اتاق، برای چرب کردن قالب استفاده می شود.

۲- آرد را کمی بیشتر بردارید تا برای قالب نیز استفاده کنید.

۳- از عسل طبیعی استفاده کنید. علاوه بر مقدار ذکر شده به ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری عسل نیز برای براق کردن روی کیک احتیاج خواهید داشت.

۴- از پوره سیب بدون شکر استفاده نمائید.

۵- تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند.

[تصویر:  dtlvz1h5yx6fs4e0mdo.gif]

طرز تهیه:


1. فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد به همراه طبقه ای در مرکز آن پیش گرم کنید. گردوهای نصف شده را برروی قالب (سینی) رولت پخش کنید. آن را بین 5 تا 7 دقیقه در فر برشته کنید تا زمانیکه بوی خوبی تولید کند، چند دقیقه یک بار آنها را جابجا کنید. سپس آن را به یک بشقاب منتقل کنید؛ بگذارید تا خنک شود. گردوها را برای خرد کردن در یک مخلوط کن (غذاساز) ریخته و حدود 10 بار کلید آن را روشن/خاموش کنید تا بسیار ریز شود. آن را کنار بگذارید.

2. یک قالب کمربندی 22 سانتیمتری را با کره چرب کنید و برروی آن آرد بپاشید؛ و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، عسل و پوره سیب را با هم مخلوط کنید؛ آنقدر هم بزنید که بیشتر عسل حل شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید، تا زمانیکه که کاملا با هم ترکیب شوند هم بزنید.

3. آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را درون یک کاسه متوسط الک کنید. آن را به مخلوط عسل اضافه نموده و هم بزنید. با استفاده از لیسک پلاستیکی، گردوها را با آن مخلوط کنید.

4. خمیر را درون قالبی که از پیش آماده شده است بریزید. کیک را تا زمانیکه روی آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز بیرون بیاید، حدود 55 دقیقه بگذارید تا بپزد.

5. قالب را به پنجره سیمی منتقل کنید؛ بگذارید تا در حدود 15 دقیقه خنک شود تا زمانیکه کیک از دیواره های قالب شروع به جدا شدن کند. کیک را از قالب خارج کنید، و برروی دیس پذیرائی قرار دهید. تا وقتیکه کیک هنوز گرم است، از یک کاردی فلزی استفاده کنید و به آرامی مابقی عسل را برروی کیک به صورت یک لایه نازک پخش کنید تا سطح آن براق شود. به صورت گرم میل نمائید.

در جامعه ای که مردم از نعمت آزادی محروم هستند،"عشق"
فرصتی برای تجربه کردن آزادی است ...


هنر رمان | میلان کوندرا

پاسخ
#2
Khordad92 (13)Khordad92 (13)
اعتیاد هم دلیل زیبایی است برای مردن

وقتی که تزریق هوای تو باشد

[تصویر:  heart.gif]
پاسخ
#3
Khordad92 (13)


محبوبترین سایت مدل لباس در ایران

www.mihanmode.com

www.bestfashion.ir
پاسخ
#4
مرسی Khordad92 (13)
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


Bookmarks

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید Thelma 0 173 1395/6/16، 08:26 عصر
آخرین ارسال: Thelma
Star نان سیر بندر ترکمنی‌ها؛ مخصوص روزهای سرد زمستان fateme 5 237 1394/12/25، 11:49 صبح
آخرین ارسال: fateme
  روزهای عاشقانه با «کیک قلبی» fateme 1 126 1394/12/14، 02:50 عصر
آخرین ارسال: fateme
Star بستنی با نان شکلاتی برای آغاز روزهای گرم fateme 1 148 1394/12/11، 05:18 عصر
آخرین ارسال: 3Pehr
  کیک توپی گردو، آماده پذیرایی از مهمان‌ها خان داداش 3 187 1394/10/16، 12:06 صبح
آخرین ارسال: nayyer



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان